Hardware Simulator not displaying error messages

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Hardware Simulator not displaying error messages

pramode_ce
Hello,

I am a CS teacher/programmer from India and I am currently making my students work out the projects in TECS (and doing them myself). Let me first congratulate the entire TECS team for having created a fantastic CS course!

I found a small problem using the Hardware simulator - when the simulator fails to load files (because of some error in the hdl specification), the error messages are not being displayed at the bottom of the window. I think this is a problem with the Java GUI layout as I was able to see the message on one laptop while it was not displayed on two or three desktop systems.

An unrelated question: has the TECS software been hosted on something like github/bitbucket?

Thanks and Regards,
Pramode
------------------------------
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Hardware Simulator not displaying error messages

culchie
I don't know if it's relevant to your situation but you might look at this thread as it sounds similar
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Hardware Simulator not displaying error messages

pramode_ce
Thanks for the link! I think I am having a similar issue here - but  there doesn't seem to be any workaround (other than running the simulator script on the commandline and passing it the test script as parameter - this will show any error messages on the console).

It might be a good idea to put the code on github because this will give the community a chance to contribute fixes; I would like to know what the TECS team thinks about this.

Pramode
-----------------
Loading...