Output of Nand is always 1

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Output of Nand is always 1

prabhuvd
This post was updated on .
I did modification to And.hdl in projects\01\And.hdl

[Deleted the implementation ]

i load the And.tst  and run the  And.hdl code  and i see the error : End of Script - Comparision failure at line 5

Then did a single step of the script i see the internal pin state  x always set to 1 . Where am i doing the mistake ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Output of Nand is always 1

cadet1620
Administrator
prabhuvd wrote
I did modification to And.hdl in projects\01\And.hdl

[correct implementation deleted]

i load the And.tst  and run the  And.hdl code  and i see the error : End of Script - Comparision failure at line 5

Then did a single step of the script i see the internal pin state  x always set to 1 . Where am i doing the mistake ?
The most likely problem is that you have not implemented Not.hdl yet.

The Hardware Simulator is using the Not.hdl skeleton as part of your And. The simulator behaves strangely when it encounters chips without implementations.

It is very important to implement the chips in the order presented in section 1.3.

[Also, please edit your original post to remove the correct HDL implementation.]

--Mark
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Output of Nand is always 1

prabhuvd
Indeed,  Not.hdl implementation was missing

Thanks Mark
Loading...